Ingrediente: Inulină, oligofructoză, tulpini probiotice de Lactobacillus acidophilus La-5 şi Bifidobacterium BB-12, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus.
Utilizare: 1 plic (25 grame) pentru 1 litru de lapte. Din iaurtul obţinut se poate păstra 4 linguri de iaurt (până la 3 zile) pentru a însămânţa laptele la următoarea preparare. Acest proces poate fi repetat de până la 8 ori după care este nevoie de un nou plic de fermenţi.
Alte remarci: Plicul de fermenți se poate folosi pentru lapte vegetal preparat cu aparatele din gama Biovita.
De asemenea se poate folosi și pentru prepararea iaurtului din lapte de vacă sau capră.
Nu putem garanta obținerea iaurtului din lapte vegetal din comerț (la cutie), datorită conservanților pe care îi poate conține.
Fermenții lactici se vor folosi doar în lapte la temperatura camerei. Laptele fierbinte distruge fermenții și iaurtul va fi compromis.
Ţara de origine: Germania